Menu van 4 juni tot 10 juni 2018
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag4juni
|
Wortelsoep Braadworst met karameliseerde ajuin Verse rode kool met appeltjes Kookaardappelen – Puree |
Weense worstjes met mosterd |
Dinsdag5juni |
Courgettesoep Gemarineerde kalkoenfilet met basilicumroomsaus Warme tomaat met lookboter Gebakken aardappelen met Provençaalse kruiden |
Versierde tonijnsalade |
Woensdag6juni |
Tomatensoep Rundsgoulash ‘Catalan’ (zilveruitjes, olijven) Sla, tomaat en witloof in vinaigrette Frietjes |
Bacon |
Donderdag7juni
|
Preisoep
Kippenbout met currysaus en appeltjes Krokante wokgroentjes Gebakken Mekong rijst |
Pasta met gehaktballetjes, broccoli en kaas |
Vrijdag8juni
|
Kippencrèmesoep In witte wijn gestoomde vis met saffraansausje en dille Spinazie in de room Puree |
Kipsalade met ananas en curry |
Zaterdag9juni |
Groene seldersoep Varkenswangetjes met rodenbach, spek en siroop Rabarbercompote Kookaardappelen – Puree |
Vers gehakt |
Zondag10juni |
Komkommersoep rode wijn Kalfsgebraad met peperroomsaus Gebakken worteltjes met pijpajuin Verse kroketjes |
Franse brie met sesambroodje |