Menu van 14 mei tot 20 mei 2018
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag14mei |
Cressonsoep Gesauteerde slavink met gebakken ajuinringen Gestoofde worteltjes met pijpajuin Gebakken aardappelen |
Lentepaté met appeltjes |
Dinsdag15mei |
Crecysoep Stoofpotje van kip met kokos, curry en mango Krokante wokgroentjes Pilafrijst |
Versierde vleessalade |
Woensdag16mei |
Seldersoep Huis bereide steak tartaar met sjalot, dragon en sojamayonaise Lentesalade met french dressing Verse frietjes |
Haringfilet met ajuinringen |
Donderdag17mei
|
Tomatencrèmesoep
Gemarineerde escalope van gevogelte met verse salie Courgette en tomaat in lookjus Aardappelpuree |
Gegratineerde pasta met ham en kaas |
Vrijdag18mei
|
Chickensoep Vispannetje met mosseltjes en bisquesaus Julienne groenten Aardappelpuree met pompoen |
Bierworst |
Zaterdag19mei |
Courgetteroomsoep Varkensstoofvlees met tomaten, sjalot en room Appelcompote Kookaardappelen – Puree |
Kaas maredsous |
Zondag20meiPINKSTEREN
|
Peultjessoep Rode wijn Gebraiseerde kalkoenfilet met paprikacrème en ricotta Witloof in hoeveboter Boontjes in spekjasje Gebakken rosties |
Filet d’anvers met cavaillon en sandwiches |