Menu van 30 april tot 6 mei 2018
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag30april |
Preisoep Cordon bleu met archiducroomsaus Groene boontjes met ajuin Kookaardappelen – Puree |
Grillspek |
Dinsdag1mei |
Zuid-Afrikaanse paprikasoep Rode wijn Zacht gebraisseerde kalkoenborst met dragon, look en citroenzeste Gestoofd witloof Appeltje met vloeibare honing Verse kroketten |
Grigliaham met tuinkruiden |
Woensdag2mei |
Broccolisoep Zuiders rundsstoofpotje ‘Catalan’ met olijven, zilveruitjes en look Warme tomaat met Provençaalse kruiden Pilafrijst |
Brie |
Donderdag3mei |
Venkelsoep
Gebakken ardeense burger met zoetzure kriekensaus Jonge worteltjes met lenteui Landelijke aardappelen |
Gebakken witte pens met ajuinringen |
Vrijdag4mei
|
Tomatensoep Gebakken vis met sausje van limoen en avocado Gesauteerde preireepjes met paksoi Kookaardappelen – Puree |
Versierde eiersalade |
Zaterdag5mei |
Seldersoep Gelardeerd gebraad met sausje van gorgonzola Gebakken bloemkool Kookaardappelen – Puree |
Weense worstjes met mosterd |
Zondag6mei
|
Peterseliesoep met kruidenkaas Eendenbil à l’orange met grand marnier en sinaasappelsap Lauw peertje met veenbessen Kroketjes |
Gehakt met sandwiches |