Menu van 16 april tot 22 april 2018
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag16april |
Courgettesoep Vol-au-vent met bladerdeegje en kerriesaus Erwtjes op z’n Vlaams Gebakken rozemarijn-aardappelen |
Americain preparé |
Dinsdag17april |
Knolseldersoep Cordon bleu met kervelvelouté Stamppot van groene kool Kookaardappelen – Puree |
Hespenworst
|
Woensdag18april |
Tomatensoep Gegratineerde hamrolletjes met witloof Gegratineerde puree |
Tomaat-mozzarella met kruidenvinaigrette |
Donderdag19april |
Soep florentine
Coq-au-vin met rode wijn, spekjes en zilveruitjes Slaatje van cruditeiten in lookdressing Kookaardappelen – Puree |
Omelet natuur |
Vrijdag20april
|
Crecysoep Oostends vispannetje met zure karnemelk en zilveruitjes op een bedje van bladspinazie Frietjes |
Krabsalade met ananas |
Zaterdag21april |
Preisoep Gebakken bloedworst met krokante ajuinringen Appelcompote Kookaardappelen – Puree |
Peperbacon |
Zondag22april
|
Soep van bospaddenstoelen Varkenswangetjes met rodenbach, spek en luikse siroop Wortelblokjes met ajuin Kroketten |
Nazareth kaas met sandwiches |