Menu van 2 april tot 8 april 2018
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag2april |
Parmentiersoep met kruidenkaas Gemarineerde kalkoen met sausje van verse ananas Lentegroentjes met witte asperges Peterseliepuree |
Weense worstjes met mosterd |
Dinsdag3april |
Tomatensoep Gelardeerd gebraad met dragonsaus Knolselder in de room Gebakken aardappelen |
Mortadella
|
Woensdag4april |
Groene koolsoep Kalfsblanket met avocado, zure room en limoen Krokant gebakken witloof Kookaardappelen – Puree |
Versierde vleessalade |
Donderdag5april |
Preisoep
Gehaktballetjes in Italiaanse tomatensaus met rode pesto Erwtjes op Vlaamse wijze Pasta |
Gebakken fishstick met remoulade |
Vrijdag6april
|
Kippensoep Gebakken vis met reepjes gestoofde paksoi Julienne van prei Frietjes |
Leverpaté |
Zaterdag7april |
Wortelsoep Gesauteerde kip met fruitige saus van sjalot en rozemarijn Lauwe peer Kookaardappelen – Puree |
Hespenworst |
Zondag8april
|
Witloofcrème Zacht gesmoorde proscuitto ham met gorgonzola-tijmsaus Jonge wortelen met pijpajuin Kroketen |
Maredsous kaas met mastellen |