Menu van 26 maart tot 1 april 2018
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag26maart |
Knolseldersoep met peterselie Herdersgebraad in blanke bouillon met salie Witte boontjes in verse tomatensaus Gebakken aardappelen |
Americain preparé |
Dinsdag27maart |
Tomatensoep Varkensstoofpotje met peperkoek en Luikse siroop Lentegroentjes in kokosmelk (knolselder, pompoen, courgette, tomaten, lente-ui) Frietjes |
Versierde kippensalade
|
Woensdag28maart |
Parmentiersoep Kip à l’orange met sinaasappel-gembersaus Gebakken broccoliroosjes Pasta |
Varkenstongetjes in kervelvinaigrette |
Donderdag29maart |
Minestrone
Winterse preischotel met gehakt onder aardappeldeksel |
Verloren brood met bruine suiker |
Vrijdag30maartGOEDE VRIJDAG |
St. Germainsoep met korstjes Papsaus met eieren en ajuin Kookaardappelen – Puree |
Tilsit kaas |
Zaterdag31maart |
Crecysoep Gegratineerde hamrolletjes met witloof en 3-kazensaus Gegratineerde puree |
Champignonworst |
Zondag1aprilPASEN |
Zuid-Afrikaanse gele paprikasoep rode wijn Feestelijke orloff van kalfsvlees met mozzarella, tomaten en champignonroomsaus Boontjes in spek Lauw peertje Verse kroketen |
Gerookte zalm met ajuin en zachte broodjes |