Menu van 14 november tot 20 november 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag14November |
Witloofsoep Varkenstongetjes in ‘t groen met kervel, citroenmelisse en zurkel Spinaziestoemp met gebruinde boter |
Haringfilet met ajuinringen
|
Dinsdag15November |
Minestronesoep Winters eenpansgerecht met gehakt en prei onder aardappeldeksel |
Leverworst
|
Woensdag16November |
Karnemelksoep Zuiderse varkenskarbonaden met paprika en tomaat Lauwe perzik Frietjes |
Versierde kippensalade
|
Donderdag17November |
Tomatensoep
Hamrolletjes met witloof gegratineerd Gegratineerde puree |
Omelet met spek |
Vrijdag18November |
Wortelsoep Gebakken koolvis met tijm en zongedroogde tomaten Gegratineerde bloemkoolroosjes Kookaardappelen – Puree |
Hespenworst |
Zaterdag19November |
Bretoense soep Lamsstoofpotje met rozemarijn, mosterd en broodkruim Wortelblokjes met tijm Kookaardappelen – Puree |
Maredsous kaas
|
Zondag20November |
Aspergecrème Gebakken rosbief met bearnaise Gekarameliseerde boontjes met spek Kroketten |
Pastei van reebok met sandwiches
|