Menu van 5 maart tot 11 maart 2018
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag5maart |
Pompoensoep Ardeens gebraad met salie en zilveruitjes Stamppot van groene kool Kookaardappelen – Puree |
Gebraiseerd spek |
Dinsdag6maart |
Preisoep Kalkoenpavet met cognac en mirabellen Gesauteerde wintergroenten met look Gebakken luciferaardappelen |
Grillworst met kaas
|
Woensdag7maart |
Schorsenerensoep Gegratineerde hamrolletjes met witloof en 3-kazensaus Gegratineerde puree |
Tonijn met zachte tomatensaus |
Donderdag8maart |
Tomatensoep
Gebakken worst met mosterd van Dijon Hutsepot van wintergroenten met gebakken geregeld |
Omelet natuur |
Vrijdag9maart |
Kippensoep met venkel Gebakken vis met zuiderse tomatensalsa en mascarpone Bladspinazie in de room Gefrituurde krieltjes |
Zuiders kippenwit |
Zaterdag10maart |
Peterseliesoep Kalkoenhaasje met witte asperges en citroenzeste Provençaalse boontjes Kookaardappelen – Puree |
Jonge Nazareth kaas |
Zondag11maart |
Kervelsoep Varkenswangetjes met jagerssaus en Luikse siroop Lauw peertje Duchesse-aardappelen |
Italiaans gerookte ham met boerenpistolet |