Menu van 12 februari tot 18 februari 2018
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag12februari |
Preisoep Kipfilet met mosterd en tomaat Winterse groenten met kokosmelk en groene curry Kookaardappelen – Puree |
Gehakt |
Dinsdag13februari |
Dubarrysoep Gehaktbroodje met noorderkrieken Rode kool met appeltjes Kookaardappelen – Puree |
Leverworst
|
Woensdag14februariVALENTIJN ASWOENSDAG |
hoogbouw Romantische valentijnsoep Papsaus met eieren en ajuin Kookaardappelen – Puree laagbouw Valentijnsaperitief met hapjes Tomatensoep Belegde valentijnsbroodjes |
Versierde zalmsalade |
Donderdag15februari |
Aspergesoep
Gegratineerde hamrolletjes met witloof en kaassaus Gegratineerde puree |
Lauw slaatjes met geitenkaas, jonagold, spekjes en honing |
Vrijdag16februari |
Cressoncrème Skrei met fijne groentjes, oosterse nori, wasabi en japanse mosterd Frietjes |
Kippenwit met tuinkruiden |
Zaterdag17februari |
Paprikasoep Rundsstoofpotje op z’n vlaams, met pruimen en rodenbach Appelcompote Kookaardappelen – Puree |
Kaas ‘Brugse jonge’ |
Zondag18februari |
Champignoncrème Gebraiseerde kalkoenborst met gorgonzola-tijmsaus Broccoliroosjes gegratineerd Kroketten |
Gerookte ham met sandwiches |