Menu van 19 februari tot 25 februari 2018
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag19februari |
Kervelsoep Rosbief met getomateerde béarnaise Gebakken bloemkoolroosjes Aardappeltjes in de oven met Provençaalse kruiden |
Goldworst |
Dinsdag20februari |
Champignonroomsoep Cordon bleu ‘cross en blackwell’ Warme gegratineerde tomaat en courgette Bouillonaardappelen |
Versierde kip Hawaï salade
|
Woensdag21februari |
Tomatensoep Lamsbout met tomaat, wortel en pompoen Couscous met rozijntjes |
Haringfilet op azijn |
Donderdag22februari |
Preisoep
Kalkoenorloff met champignonroomsaus Cruditeitenslaatje met dressing Frietjes |
Spaghetti bolognaise |
Vrijdag23februari |
Knolseldersoep Gebakken vis met licht zure zurkelsaus Bladspinazie in de room Kookaardappelen – Puree |
Vleessalade |
Zaterdag24februari |
Waterkerssoep Braadworst met rozemarijnsaus Stoemp van groene kool met spekjes Aardappelen gebakken in hoeveboter |
Gerookte kalkoenfilet |
Zondag25februari |
Pompoensoep met zongedroogde tomaten Hertenstoofpotje met poivrade saus en boschampignons Peertje in de rode wijn Kroketten |
Beemsterkaas met ovenkoeken |