Menu van 5 februari tot 11 februari 2018
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag5februari |
Wortelsoep Gelardeerd gebraad met mosterdsaus Witte bonen in tomatensaus Rozemarijn aardappeltjes in de oven |
Americain preparé |
Dinsdag6februari |
Prinsessenboontjessoep Gepaneerde kippenschnitzel met dragonsausje en ricotta Gebakken bloemkool in hoeveboter Kookaardappelen – Puree |
Kaas Père Joseph
|
Woensdag7februari |
Tomatensoep met balletjes Gebakken biefstuk met groene peperroom Cruditeitenslaatje met vinaigrette Frietjes |
Macaroni met kruidenkaas en ham |
Donderdag8februari |
Spinaziesoep
Haantje in de rode wijn met zilveruitjes en champignons Provençaalse groenten met look Kookaardappelen – Puree |
Omelet natuur |
Vrijdag9februari |
Courgettesoep Noordzeevispannetje à l’armoricaine op een bedje van prei Gegratineerde puree |
Versierde krabsalade |
Zaterdag10februari |
Parmentiersoep Kaasburger met gebruinde ajuin en vleesjus Spruitjes met gebakken spek en room Gebakken aardappeltjes – Puree |
Mosterdspek |
Zondag11februari |
Soepje van vergeten groenten Zacht gesmoorde prosciutto met rozemarijnsaus Peertje met veenbessen Aardappelnootjes – Puree |
Boerenpaté met tafelbroodjes |