Menu van 29 januari tot 4 februari 2018
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag29januari |
Witloofsoep Rosbief met verse béarnaise Schorseneren met citroen Gratin dauphinois |
Filet de saxe |
Dinsdag30januari |
St. Germainsoep Kippengyros met romige mascarponesaus Spinaziestovers met hoeveboter |
Noordzeesalade
|
Woensdag31januari |
Venkel-tomaatsoep Gegratineerde hamrolletjes met witloof Gegratineerde puree |
Zuiderse kip met rode pesto |
Donderdag1februari |
Knolseldersoep
Gehaktballetjes met Provençaalse tomatensaus Wortelen met ajuin en tijm Pasta |
Verloren brood met bruine suiker |
Vrijdag2februari |
Florentinesoep Vis in de oven gebakken met tomaatjes en sausje van ansjovis Slaatje van witloof en veldsla met rozijntjes en appeltjes Frietjes |
Weense worstjes met mosterd |
Zaterdag3februari |
Crecysoep Kalkoen cordon bleu met champignonroomsaus Verse rode kool Gebakken aardappelen met cajunkruiden – Puree |
Bierworst |
Zondag4februari |
Cressonsoep Varkenswangetjes op z’n Roeselaars met pruimen en rodenbach Lauwe perziken Kroketten |
Brie kaas met zachte broodjes |