Menu van 15 januari tot 21 januari 2018
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag15januari |
Parmentiersoep met kruidenkaas Ardeens stoofpotje met trappist en perensiroop Erwtjes op franse wijze Kookaardappelen – Puree |
Leverworst |
Dinsdag16januari |
Courgettesoep Gebakken kip ‘Royal’ (look, ajuin spek, veenbessen en champignons) Waldorfslaatje met honingdressing Frietjes |
Haringfilet met ajuin
|
Woensdag17januari |
Tomatensoep Gebakken boomstammetje met rozemarijnsaus Wortelblokjes met tijm Gesauteerde lucifer-aardappelen |
Hamrolletjes met mimosagroenten |
Donderdag18januari |
Bloemkoolsoep
Lamstoofschotel ‘champvallon’ Witte boontjes in verse tomatensaus Krieltjes met lookboter |
Omelet met gemalen kaas |
Vrijdag19januari |
Groene seldersoep Gebakken vis met dieppoise saus (sjalot, champignon, citroen, mosselen) Bladspinazie in de room Romige puree met butternut pompoen |
Kippenwit met tuinkruiden |
Zaterdag20januari |
St.Germainsoep Gebraisseerde nootham met gekonfijte kerstomaat en ricotta Kruidige groene koolstoemp Kookaardappelen – Puree |
Mosterdspek |
Zondag21januari |
Wortelcrème Konijn op grootmoeders wijze met pruimen en rodenbach Lauwe perzik Aardappelnootjes |
Paterskaas Watou met zachte broodjes |