Menu van 7 november tot 13 november 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag7November |
Ajuinsoep met gemalen kaas Gehaktballetjes in italiaanse saus met madeira Geglaceerde erwtjes Pasta |
Parijzerworst
|
Dinsdag8November |
Wortelsoep Gemarineerde kip met franse kruidenkaas en gekonfijte tomaat Bladspinazie licht gebakken Kookaardappelen – Puree |
Versierde krabsalade
|
Woensdag9November |
Bloemkoolsoep Zuiderse kalfsblanket met tomaten, olijven, basilicum Knolselder in de room met peterselie Gratin aardappelen |
Gegratineerde macaroni met hesp en kaas
|
Donderdag10November |
Tomatensoep
Mosterdgebraad gekruid met honing en salie Stamppot van savooikool Kookaardappelen – Puree |
Museau van varken op de wijze van Lyon |
Vrijdag11NovemberWAPENSTILSTAND |
Cressoncrèmesoep Witte wijn Heerlijk vispannetje in sausje met zure room en appelsnippers Torentje van wintergroenten Kroketten |
Gerookte italiaanse ham met hotdogbroodjes |
Zaterdag12November |
Selderijsoep Rundsgoulash ‘montmerency’ met rode bessen en peperkoek Appelmoes Uienpuree met geraspte emmentaler |
Mosterdspek
|
Zondag13November |
Pompoenroomsoep Kalkoenborst met archiducroomsaus Krokant gebakken witloof Duchesse-aardappelen |
Paterskaas Watou met tafelbroodjes
|