Menu van 8 januari tot 14 januari 2018
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag8januari |
Kippensoep Gebakken rosbief met quattro formaggisaus Schorseneren met citroen en peterselie Gesauteerde aardappelen |
Kruidenham |
Dinsdag9januari |
Tomatensoep Kippenbout met archiducroomsaus Lauwe ananas Rode curry rijst |
Versierde vissalade
|
Woensdag10januari |
Spinazievelouté Hamrolletjes met witloof gegratineerd Gegratineerde puree |
Parijzerworst |
Donderdag11januari |
Wortelsoep
Gebakken worst met gebruinde uiringen Hutsepot van wintergroenten met varkensschenkel |
Pasta met kip, kokosmelk en peterseliesaus |
Vrijdag12januari |
Parmentiersoep Noordzeevispannetje met armoricainesaus (wortel, ui, cognac, schaaldieren, look, tomaat) op een bedje van prei Frietjes |
Luikse salade
(aardappelen, spek, boontjes, ei, tomaat) |
Zaterdag13januari |
Witlofsoep met kruidenroom Gepaneerde kalkoenschnitzel met dragonsaus Rode kool met appeltes Kookaardappelen – Puree |
Franse brie |
Zondag14januari |
Pompoensoep met basilicumroom Varkenshaasje met mascarpone en cognac Gestoofde boontjes met ajuin Kroketten |
Grootmoeders paté met sandwiches |