Menu van 1 januari tot 7 januari 2018
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag1januariNIEUWJAAR |
Kreeftensoep geparfumeerd met cognac Rode wijn Parelhoenfilet met sausje van grand marnier en mandarijn Kruidig groentekoekje en lauw peertje Verse kroketten Mini bonbon met cappucino |
Gerookte rode zalm met ajuintjes en sandwiches |
Dinsdag2januari |
Wortelsoep Mosterdgebraad met bonnefoysaus Spruitjes met fijne kruiden Puree met ajuinringen |
Zachte chorizo
|
Woensdag3januari |
Tomatensoep Ardeens stoofpotje met spek, zilveruitjes en champignons Appelcompote Kookaardappelen – Puree |
Versierde krabsalade |
Donderdag4januari |
Preisoep
Gemarineerde kippenspies met groen veloutésaus Geglaceerde wortelblokjes Zuiderse couscous |
Gebakken witte pens met ajuin |
Vrijdag5januari |
Karnemelksoep Gebakken vis met gestoofde venkelreepjes op een bedje van bladspinazie Frietjes |
Broodje met warme hotdog en mosterd |
Zaterdag6januari |
Soep florentine Blinde vinken met dijonaisesaus Verse rode kool Kookaardappelen – Puree |
Champignonworst |
Zondag7januari |
Aspergeroomsoep Hertenkalfragout met poivradesaus en veenbessen Gestoofde broccoli in hoeveboter Duchesse-aardappelen |
Nazareth kaas met suikerbrood |