Menu van 25 december tot 31 december 2017
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag25decemberKERSTDAG |
Bretoense visserssoep Rode wijn Feestelijke kerstkalkoen met wilde champignons in ‘fine champagnesaus’ Geurig jonagold appeltje en boontjes in spekjasje Verse kroketten Kerst Engel in vanilleroomijs |
Reebokpaté met rode uienconfituur en boerenbroodje |
Dinsdag26december |
Preisoep Bretoens gebraad met cognac en witte druiven Stamppot van groene kool met spekjes Gebakken aardappelblokjes |
Beemsterkaas
|
Woensdag27december |
Wortelsoep Vol-au-vent in kokosmelk en bladerdeegje Erwtjes met ajuin Rijst |
Haringfilet met ajuinringen |
Donderdag28december |
Knolselderroomsoep
Vogelnestje met getomateerde madeirasaus Worteltjes met tijm Kookaardappelen – Pure |
Verloren brood met bruine suiker |
Vrijdag29december |
Courgettesoep Gebakken vis met licht zure zurkelhollandaise Gegratineerde broccoliroosjes Karnemelkstovers met gebruinde boter |
Gerookte cobourgham |
Zaterdag30december |
Savooikoolsoep Gegratineerde hesprolletjes met witloof Gegratineerde puree |
Rode lookworst |
Zondag31december |
Kipvelouté Belegde broodjes met americain en kaas |
oudejaarsavondmenu
Sprankelende aperitief met knabbelkoekjes Romige pastinaaksoep met gerookte forel Witte wijn Heerlijk Noordzeetorentje van scampi, zalm en pladijs met een vleugje mierikswortel en een crunch van ajuin, op een bedje van knolselderpuree Taartje van ‘Oud naar Nieuw’ |