Menu van 18 december tot 24 december 2017
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag18december |
Pompoensoep Mosterdgebraad met fruitige saus van sjalot en rozemarijn Rode kool met appeltjes Rozemarijnaardappelen |
Leverworst |
Dinsdag19december |
Zurkelsoep Gebakken rosbief met choronsaus Schorseneren met citroen Kookaardappelen – Puree |
Zalmsalade
|
Woensdag20december |
Venkel-tomaatsoep Gebakken kippenbil met honing, balsamico en tijm Lauw peertje Kookaardappelen – Puree |
Roche Baron kaas |
Donderdag21december |
Courgettesoep
Gebakken worst met gebruinde ajuinringen Winterse hutsepot met buikspek |
Omelet natuur |
Vrijdag22december |
Knolseldersoep Gesauteerde kabeljauw met witte wijnsaus Gebakken witloof Zwitserse puree met parmezaan |
Varkenstongetjes met kervelvinaigrette |
Zaterdag23december |
Wortelsoep Ardeens stoofpotje met jagerssaus en noorderkrieken Appelcompote Spekjespuree |
Aardappelsalade met weense worstjes |
Zondag24december |
Parmentiersoep Belegde broodjes met gehakt en kaas |
kerstavondmenu
Sprankelende aperitief met knabbelkoekjes Zuid-Afrikaanse gele paprikasoep Witte wijn Torentje van verse zalm met grijze garnalen en mosselen, versierd met frisse groentjes in bieslooksaus, vergezeld van mini sandwich Fijne biscuit van peer |