Menu van 31 oktober tot 6 november 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag31Oktober |
Tomatensoep Gebakken vleesbrood met verse dragon Rode kool met appeltjes Kookaardappelen – Puree |
Hoofdvlees met mosterd
|
Dinsdag1NovemberALLERHEILIGEN |
Zuid-Afrikaanse paprikasoep Rode wijn Gebraiseerd varkenshaasje ‘fine champagne’ Herfstappeltje met vloeibare honing Boontjes in spekjasje Verse kroketten |
Gerookte rode zalm met ajuintjes en sandwiches
|
Woensdag2November |
Preisoep Vol-au-vent in bladerdeegje met kerrie en kokosmelk Lauwe ananas Rijst |
Filet de saxe
|
Donderdag3November |
Parmentiersoep
Gebraiseerd noothammetje met champignonsaus Mini spruitjes met spek Rozemarijnaardappelen in de oven |
laagbouw : versierde kipsalade hoogbouw : verloren brood
|
Vrijdag4November |
St. Germainsoep Gebakken koolvis met venkel hollandaise Preistoofpotje met cheddar kaas en zure room Karnemelkpuree met gebruinde boter |
laagbouw : verloren brood
hoogbouw : versierde kipsalade |
Zaterdag5November |
Knolseldersoep Gemarineerde escalope van kip met witte porto en blanke bouillon Geglaceerde wortel met tijm Kookaardappelen – Puree |
Franse camembert
|
Zondag6November |
Schorsenerensoep Kalfsgebraad Stroganoff Broccoli en bloemkool gegratineerd Aardappelnootjes |
Hazenpastei met mini ovenkoek
|