Menu van 30 oktober tot 5 november 2017
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag30oktober |
Seldersoep Gehaktballetjes met Provençaalse champignonsaus Erwtjes met ajuin en peterselie Kookaardappelen – Puree |
Leverworst |
Dinsdag31oktober |
Kippensoep Proscuito ham met perigoudinnesaus Spruitjes met spek Kookaardappelen – Puree |
Kippenwit met tuinkruiden
|
Woensdag1novemberALLERHEILIGEN |
Pompoenroomsoep rode wijn Gebraiseerde kalkoen ‘fine champagne’ Herfstappeltje met vloeibare honing Verse kroketten |
Gerookte rode zalm met ajuintjes en zachte broodjes |
Donderdag2novemberALLERZIELEN |
Preisoep
Cordon bleu met duglerésaus Bloemkool gegratineerd met kaassaus Gebakken aardappelblokjes |
Omelet met champignons |
Vrijdag3november |
Tomatensoep Gebakken vis met korstje van krab en mierikswortel Gestoofde preiringen Puree met mozzarellakaas |
Ouderwetse boerenpaté |
Zaterdag4november |
Kervelsoep Ardeens stoofpotje met rozemarijnsaus Knolselder in de room met peterselie Kookaardappelen – Puree
|
Noordzeesalade |
Zondag5november |
Agnes Sorelsoep Zacht gesmoorde escalope van kip met look en citroenzeste Jonge worteltjes met ui, honing en tijm Kroketten |
Hollandse beemsterkaas met suikerbrood |