Menu van 9 oktober tot 15 oktober 2017
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag9oktober |
Pompoensoep Rosbief met choronsaus Krokant witloof met hoeveboter Gebakken krielpatatjes |
Leverworst |
Dinsdag10oktober |
Kervelroomsoep Vol-au-vent met bladerdeegje en boschampignons Erwtjes met ajuin en peterselie Chinese rijst |
Aardappelsalade met tomaat, hesp, asperges en eitjes
|
Woensdag11oktober |
Tomatensoep Gelardeerd gebraad met ricotta en mirabellen Stoemp van groene kool met spekjes Kookaardappelen – Puree |
Kippensalade |
Donderdag12oktober |
Preisoep
Rundstong in madeirasaus Wortelblokjes met peterselie Kookaardappelen – Puree |
Pasta carbonara |
Vrijdag13oktober |
Slasoep met boursin Noordzeevispannetje met steranijs en fijne groentjes Frietjes |
Rozemarijnham |
Zaterdag14oktober |
Knolseldersoep Gegratineerde ovenschotel met gehakt en prei onder aardappeldeksel
|
Champignonworst |
Zondag15oktober |
Komkommersoep Kalkoenpavé met archiducroomsaus Lauwe peertje met veenbessen Kroketten |
Maredsous kaas met zachte pistolets
|