Menu van 2 oktober tot 8 oktober 2017
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag2oktober |
Bloemkoolsoep Cordon bleu met franse kruidenkaas Rode kool met appeltjes Gebakken aardappelen – Puree |
Gehakt met augurkjes |
Dinsdag3oktober |
Kippensoep Blinde vinken met jagerssaus en gebruinde zilveruitjes Rabarbercompote Kookaardappelen – Puree |
Verse krabsla met kerrie en ananas
|
Woensdag4oktober |
Tomatensoep Gebakken kip met picklessaus Mexicaans slaatje met vinaigrette Frietjes |
Broccoliworst |
Donderdag5oktober |
Witloofsoep
Gebraiseerde barbecueham met bordelaisesaus duo van courgette en tomaat met looksaus Aardappelgratin met brie |
Spiegelei |
Vrijdag6oktober |
Groene seldersoep Gebakken vis met witte wijn hollandaise Spinazie in de room Aardappelpuree met zure room en bieslook |
Preskop met tomatensaus |
Zaterdag7oktober |
Ajuinsoep met gemalen kaas Varkensschnitzel met honing-mosterdsaus Spruitjes met spek en room Kookaardappelen – Puree |
Gegrild spek |
Zondag8oktober |
Waterkerssoep Gebraiseerde kalkoen met sausje van ananas en kokosmelk Boontjes met peterselie Duchesse-aardappelen |
Nazareth kaas met ovenkoeken
|