Menu van 25 september tot 1 oktober 2017
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag25september |
Tomatenroomsoep Casslerrib met jagerssaus en gebruinde zilveruitjes Gegratineerde bloemkool Gebakken stro-aardappeltjes |
Haringfilet met ajuin |
Dinsdag26september |
Spinaziesoep Kalkoengyros met mascarpone en kerstomaatjes Erwtjes op z’n vlaams Aardappelen met kruidenboter |
Versierde vleessalade
|
Woensdag27september |
Minestronesoep Gevulde tomaat met gehakt en Provençaalse looksaus Gegratineerde puree |
Poolse worst |
Donderdag28september |
St. Germainsoep
Kalfsblanket met geraspte gember en witte asperges Worteltjes met ajuin Gebakken peterselie-aardappelen |
Pizza maison |
Vrijdag29september |
Champignonsoep Gestoomde vis met rivierkreeftensaus Preireepjes in licht mornay Gefrituurde krieltjes |
Kalkoensalami |
Zaterdag30september |
Knolseldersoep Kippenschnitzel met sjalot en rozemarijn Appelmoes Kookaardappelen – Puree |
Suprème coeur de Lyon kaas |
Zondag1oktober |
Bretoense vissoep Herdersgebraad met romige dragonsaus Savooikool met spekjes Kroketten |
Gerookte italiaanse ham met zachte broodjes
|