Menu van 18 september tot 24 september 2017
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag18september |
Pompoensoep Boomstammetje met Italiaanse saus Schorseneren met citroen Kookaardappelen – Puree |
Americain preparé |
Dinsdag19september |
Aspergesoep Biefstuk met archiducroomsaus Salade en tomaat met yoghurtdressing Frietjes |
Noordzeesalade
|
Woensdag20september |
Tomatensoep Gentse waterzooi van kip in blanke velouté met prei, wortel en groene selder Kookaardappelen – Puree |
Hespenworst |
Donderdag21september |
Seldersoep
Lamstoverij op z’n Iers (zilveruitjes, raapjes) Gekarameliseerde boontjes met spek Rozemarijn-aardappelen in de oven |
Geratineerde spaghetti bolognaise |
Vrijdag22september |
Preisoep Gebakken visfilet ‘à la meunière’ met basilicum en verse mousseline Spinazie in de room Zwitserse puree met parmezaan |
Grillworst |
Zaterdag23september |
Kervelsoep Kalkoenfilet met fruitige sinaasappelsaus en grand marnier Rabarbercompote Kookaardappelen – Puree |
Filet d’ anvers |
Zondag24september |
Franse mosterdsoep Kalfsgebraad met verse béarnaise Gebakken witloof Rösti-aardappelen |
Franse kazen met sandwiches
|