Menu van 4 september tot 10 september 2017
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag4september |
Andalousesoep Gehaktballetjes in madeira met champignons Jonge erwtjes met lente ui Pasta met tuinkruiden – Puree |
Mosterdspek |
Dinsdag5september |
Spinaziesoep Vol-au-vent met kokosmelk en rode kerrie Ananas Rijst – Puree |
Bierworst
|
Woensdag6september |
Tomatensoep met balletjes Herdersgebraad Milanese Provençaalse groenten in de wok Kookaardappelen – Puree |
Kippensalade andalouse |
Donderdag7september |
Erwtensoep
Kalkoenlapje met franse kruidenkaas Cruditeiten met honingdressing Gebakken aardappelen |
Fishstick met verse remoulade |
Vrijdag8september |
Broccolisoep Noordzeevispannetje met ricard op een bedje van bladspinazie Frietjes |
Maredsous kaas |
Zaterdag9september |
Agnes Sorelsoep Nootham met honing-mosterdsaus Broccoliroosjes met hoeveboter Kookaardappelen – Puree |
Provençaals kalfsbrood |
Zondag10september |
Minestrone Konijn op vlaamse wijze met pruimen en rodenbach Gebakken witloof Kroketjes |
Italiaanse kruidenham met cavaillon en zachte broodjes
|