Menu van 28 augustus tot 3 september 2017
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag28augustus |
Preisoep Rosbief met verse béarnaise Bloemkool op Vlaamse wijze Rozemarijnaardappelen in de oven |
Haring met ajuin |
Dinsdag29augustus |
Courgettesoep Zuiderse kip cordon bleu in pittige tomatensaus Fris groentenslaatje met dressing Frietjes |
Gouda worst
|
Woensdag30augustus |
Tomatensoep met balletjes Bretoens gebraad met mosterdsaus Gegratineerde ratatouille Kookaardappelen – Puree |
Versierde vleessalade |
Donderdag31augustus |
Erwtensoep met lookkorstjes
Kaasburger met cognac en mirabellen Jonge worteltjes met tijm Kookaardappelen – Puree |
Gebakken witte pens met ajuin |
Vrijdag1september |
Crecysoep Koolvishaasje met zuiderse tomatensalsa Stoemp van prei, aardappelen en karnemelk |
Kippenwit met tuinkruiden |
Zaterdag2september |
Pompoenkokossoep Varkensstoofpotje ‘montmerency’ Appelcompote Kookaardappelen – Puree |
Boerenpaté |
Zondag3september |
Slacrèmesoep Kalfsgebraad met groentenroomsaus Boontjes met ajuinsnippers Duchesse-aardappelen |
Père Joseph kaas met suikerbrood
|