Menu van 24 oktober tot 30 oktober 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag24Oktober |
Crecysoep Gebakken rosbief met béarnaise Princesseboontjes met ajuin en spekjes Gratin dauphinois |
Omelet met tomaat
|
Dinsdag25Oktober |
St. Germainsoep Kip met cognac en witte druiven Lauwe perzik Aardappelen in de oven |
Americain preparé
|
Woensdag26Oktober |
Parmentiersoep Gebakken worst met gebruinde ajuin Hutsepot van wintergroenten met varkensschenkel |
Provencaals kalfsbrood
|
Donderdag27Oktober |
Tomatensoep
Gegratineerde hamrolletjes met witloof Gegratineerde puree |
Frisse salade met boontjes, tomaten, appel en maatjes
|
Vrijdag28Oktober |
Knolseldersoep Waterzooi van vis met wortel, selder, courgette en prei in kokosmelk Frietjes |
Kippenwit met tuinkruiden |
Zaterdag29Oktober |
Courgettesoep Ardeens gebraad met ricotta en zongedroogde tomaten Gegratineerde bloemkoolroosjes Kookaardappelen – Puree |
Versierde vleessalade
|
Zondag30Oktober |
Kervelroomsoep Rundstong met madeira en boschampignons Wortelblokjes met tijm Kroketten |
Nazareth kaas met suikerbrood
|