Menu van 10 juli tot 16 juli 2017
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag10Juli |
Knolseldersoep Kalfsblanket met tuinkruiden en campignons Zomerse hutsepot met jonge wortel, selder, prei, courgette, broccoli en aardappelen |
Vleesbrood |
Dinsdag11JuliVLAAMSE FEESTDAG |
Romige aspergesoep Rode wijn Gebraiseerde proscuitto met zeezout en perigoudinnesaus Tomaat in de oven met lookboter Gratin dauphinois |
Verse tonijnsalade
|
Woensdag12Juli |
Tomatensoep Gesauteerde kaasburger met gekaramelliseerde uitjes Rabarbercompote Gebakken aardappelen |
Rode lookworst |
Donderdag13Juli |
Courgettesoep
Gebakken biefstuk met verse béarnaise Zomerslaatje in honingdressing Frietjes |
Tagliatelle quattro formaggi
|
Vrijdag14Juli |
Witloofsoep Gepocheerde vis met ansjovis en hollandaise Spinazie in de room Karnemelkpuree met noisetteboter |
Grillspek |
Zaterdag15Juli |
Preisoep Kalkoen pavé à l’orange met sinaasappelsap en grand marnier Wortelblokjes met tijm Luciferaardappelen – Puree |
Noordzeesalade |
Zondag16Juli
|
Crecysoep Stoofvlees van konijn zoetzuur met kriekenbier Gebakken boontjes met ajuin Kroketjes |
Suprème kaas met sandwiches
|