Menu van 26 juni tot 2 juli 2017
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag26Juni |
Kervelsoep Vogelnestjes in tomatensaus met champignons Prinsessenboontjes met ajuin Kookaardappelen – Puree |
Petit Paris |
Dinsdag27Juni |
Komkommersoep Kippebil met lichte kerrie Gestoofde wokgroenten Rozemarijn-aardappelen in de oven |
Versierde zalmsalade
|
Woensdag28Juni |
Preisoep Varkensstoofvlees met fruitige saus van sjalot en rodenbach Appelmoes Gebakken aardappelen – Puree |
Leverworst |
Donderdag29Juni |
Kippensoep
Rundstong in madeira saus Wortelblokjes met tijm Kookaardappelen – Puree |
Gegratineerde spaghetti bolognaise
|
Vrijdag30Juni |
Tomatensoep Gestoomde vis met duglérésaus Mexicaanse salade met basilicumdressing Frietjes |
Slaatje met asperges, tomaten en ham |
Zaterdag1Juli |
Groene seldersoep Kalkoen pavé met franse kruidenkaas Witte bonen in frisse looksaus Kookaardappelen – Puree |
Provencaals vleesbrood |
Zondag2Juli
|
Witloofsoep Orloffgebraad met goudakaas, bacon en champignonsaus Gebakken bloemkool Kroketjes |
Nazareth kaas met tafelbroodjes
|