Menu van 19 juni tot 25 juni 2017
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag19Juni |
Peterseliesoep Herdersgebraad met archiducsaus Knolselderblokjes met peterselieroom Gebakken stro-aardappelen |
Kalfskop in madeira |
Dinsdag20Juni |
Dubarrysoep Oosters kalfsblanket met gember en witte asperges Tomaat en courgette in lookjus Kookaardappelen – Puree |
Mosterdspek
|
Woensdag21Juni |
Tomatensoep met balletjes Gebakken worst met crème de Dijon Appelcompote Kookaardappelen – Puree |
Hamrolletjes gevuld met mimosagroenten |
Donderdag22Juni |
Preisoep
Vol-au-vent in kokosmelk met kerrie en bladerdeegje Cruditeiten met french dressing Frietjes |
Omelet met gemalen kaas
|
Vrijdag23Juni |
Aspergesoep In de oven gebakken vis met krab en groene kruiden Krokant gebakken prei Kookaardappelen – Puree |
Versierde vleessalade |
Zaterdag24Juni |
Spinaziesoep Cordon bleu met Spaanse saus Warme tomaat met look en gemalen kaas Peterselie-aardappelen – Puree |
Boerenpaté |
Zondag25Juni
|
Romige wortelsoep Gebraisseerde kalkoen met gorgonzola-tijmsaus Gebakken broccoli Aardappelnootjes |
Reblochon kaas met sandwiches
|