Menu van 12 juni tot 18 juni 2017
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag12Juni |
Wortelsoep Ardeens gebraad met salie en honing Gebakken bloemkool Rozemarijn aardappelen in de oven |
Kippenwit met tuinkruiden |
Dinsdag13Juni |
Witloofsoep Balletjes in tomatensaus met champignons en madeira Erwtjes met pijpajuin Pasta primavera – Puree BARBECUE laagbouw – AFDELING A |
Provençaals kalfsbrood
|
Woensdag14Juni |
Tomatensoep Kalkoenbrochette met cognac en witte druiven Ananas Rijst – Puree |
Zalmsalade met tomaat |
Donderdag15Juni |
Slasoep
Varkensgyros zoetzuur ‘montmerency’ met peperkoek en rode bessen Cruditeiten slaatje met dressing Frietjes BARBECUE laagbouw – AFDELING B |
Verloren brood met bruine suiker
|
Vrijdag16Juni |
Dubarrysoep Oostends vispannetje met lentegroentjes (broccoli, courgette, tomaat, lente-ui) in kokosmelk Kookaardappelen – Puree |
Hoofdvlees met mosterd |
Zaterdag17Juni |
Maissoep Rosbief met lichte roquefortsaus Gesauteerde boontjes met tomaatblokjes Gebakken aardappelen |
Champignonworst |
Zondag18Juni
|
Paprikasoep Zachgt gesmoord varkenshaasje met dragon, look en zeste van citroen Witloof met hoeveboter Pommes duchesse |
Port salut kaas met suikerbrood
|