Menu van 22 mei tot 28 mei 2017
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag22Mei
|
Cressonsoep Zuiders runderstoofvlees ‘Catalan’ met tomaten, zilveruitjes, olijven en look Appelmoes Peterselie-aardappelen – Puree |
Peperbacon |
Dinsdag23Mei |
Franse ajuinsoep met gemalen kaas Kippenbrochette met roze pepersaus Krokante wokgroentjes Pilafrijst |
Omelet met spekjes
|
Woensdag24Mei |
Tomatensoep met balletjes Herdersgebraad met dragonsaus Gegratineerde bloemkoolroosjes Gebakken aardappelen – Puree |
Americain preparé |
Donderdag25MeiO.L.H HEMELVAART |
Romige peterseliesoep
Rode wijn Gemarineerde kalkoenborst met gekonfijte kerstomaat en ricotta Gebakken witloof Gefrituurde krieltjes |
Gerookte rode zalm met ajuin en sandwiches
|
Vrijdag26Mei |
Groene seldersoep Gebakken vis met kreeftensausje en cognac Waldorfslaatje in french dessing Kookaardappelen – Puree |
Franse camembert |
Zaterdag27Mei |
Dubarrysoep Gehaktballetjes met tomatensaus en madeira Gesauteerde worteltjes met bieslook Kookaardappelen – Puree |
Grootmoeders paté |
Zondag28Mei |
Paprikasoep Varkenswangetjes met rodenbach, spek en luikse siroop Prinsessenboontjes met peterselie Kroketjes |
Gerookte italiaanse ham met cavaillon en hotdogbroodjes
|