Menu van 8 mei tot 14 mei 2017
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag8Mei
|
Knolseldersoep Steak met bearnaisesaus Tomaat in de oven met kruidenolie Gebakken aardappelen – Puree |
Broccoliworst |
Dinsdag9Mei |
Groentenroomsoep Varkensstoofpotje ‘montmerency’ met peperkoek, trappist en rode bessen Lauw peertje Kookaardappelen – Puree |
Omelet met gemalen kaas
|
Woensdag10Mei |
Tomatensoep Kaasburger met getomateerde zingarasaus Schorseneren met citroen Kookaardappelen – Puree |
Tomaat mozzarella met kruidenolie |
Donderdag11Mei |
Courgettesoep
Gemarineerde kipfilet met champignonroomsaus Waldorfslaatje met honingvinaigrette Frietjes |
Weense worstjes met mosterd
|
Vrijdag12Mei |
Paprikasoep Gebakken vis met sausje van citroen en munt Spinazie in de room Kookaardappelen – Puree |
Versierde tonijnsalade |
Zaterdag13Mei |
Preisoep Ardeens gebraad met pepersaus Erwtjes op z’n frans Gebakken krielaardappelen – Puree |
Lentepaté met appeltjes |
Zondag14MeiMOEDERDAG |
Witloofsoep Rode wijn Gebraiseerde kalkoenfilet met sinaasappel à l’orange en grand marnier Fijne lentegroentjes met groene asperges Aardappelwafeltjes |
Kaas abondance met suikerbrood
|