Menu van 24 april tot 30 april 2017
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag24April |
Bloemkoolsoep Herdersgebraad met cognac en witte druiven Witte boontjes in tomatensaus Kookaardappelen – Puree |
Ardeense preskop |
Dinsdag25April |
Parmentiersoep Ardeense burger met jagerssaus en noorderkrieken Rabarbersompote Kookaardappelen – Puree |
Krabsalade
|
Woensdag26April |
St.Germainsoep Beenham in zeezout met graanmosterdsaus Gestoofde savooikool met spekjes Kookaardappelen – Puree |
Gegratineerde spaghetti bolognaise |
Donderdag27April |
Cressonsoep
Koude schotel met bereide americain en remoulade Cruditeiten met een mosterd dressing Frietjes |
Foret d’ardenne
|
Vrijdag28April |
Witloofsoep met kruidenkaas Gebakken vis met ansjovisboter op een bedje van preireepjes Pasta – Puree |
Nazareth kaas |
Zaterdag29April |
Knolseldersoep Kalfsblanquette met geraspte gember en witte asperges Erwtjes op z’n Vlaams Kookaardappelen – Puree |
Kaasworst |
Zondag30April |
Zurkelsoep Orloff gebraad met gouda kaas, bacon en champignons Fijne boontjes met tomaatblokjes Kroketjes |
Appelpaté met broodje
|