Menu van 17 april tot 23 april 2017
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag17April |
Waterkerssoep Toscaans gebraad met spaanse saus Knolselder in de room Aardappeltjes in de oven met rozemarijn |
Haringfilet met ajuin
|
Dinsdag18April |
Ajuinsoep met gemalen kaas Kalkoenrollade à l’orange met sinaas en grand marnier Appelcompote Landelijke aardappelen met spekjes |
Champignonworst
|
Woensdag19April |
Radijsjessoep Tomaat gevuld met gehakt en tomaat-looksaus Gebakken Provençaalse groentjes Kookaardappelen – Puree |
Gebakken omelet natuur |
Donderdag20April |
Cultivateursoep
Vol-au-vent van hoevekip met kerrie en bladerdeegje Sla, wortel en tomaat in vinaigrette Frietjes |
Honingham met geraspte knolselder
|
Vrijdag21April |
Wortelsoep Gebakken filet meunière met citroen en basilicum Spinazie in de room Karnemelkstovers |
Versierde kipsalade |
Zaterdag22April |
Slasoep Hamrolletjes met witloof gegratineerd Gegratineerde aardappelkoek |
Gerookte bacon |
Zondag23April |
Tomatensoep Rundstong in getomateerde madeira met boschampignons Jonge wortelen met pijpajuin Aardappelkroketjes |
Franse brie met sandwiches |