Menu van 10 april tot 16 april 2017
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag10April |
Aspergesoep Cordon bleu met honing-mosterdsaus Schorseneren met citroen Kookaardappelen – Puree |
Gebakken witte pensen
|
Dinsdag11April |
Boontjessoep Varkenstong in ‘t groen met citroenmelisse, kervel en zurkel Wortelstoemp met peterselie |
Boerenpaté
|
Woensdag12April |
Broccolisoep Mediterraans stoofpotje van kip met tomaat, olijven en basilicum Lauwe perziken Gefrituurde aardappelpartjes |
Peperbacon |
Donderdag13Aprilwitte donderdag |
Champignonsoep
Gebakken rosbief met getomateerde estragon Slaatje van witloof en veldsla in vinaigrette In de oven gebakken aardappelen |
Kalfskop in madeirasaus
|
Vrijdag14Aprilgoede vrijdag |
Tomatensoep Papsaus met eieren en ajuinsnippers Kookaardappelen – Puree |
Salade met makreel, appel en ei |
Zaterdag15Aprilpaaszaterdag |
Kervelsoep Gebakken vleesbrood met mirabellen Gegratineerde bloemkool uit de oven Kookaardappelen – Puree |
Beemsterkaas |
Zondag16AprilPASEN |
Pompoenroomsoep Rode wijn Feestelijk paaslam met persillade van broodkruim en rozemarijn Zoet peertje en boontjes in spekjasje Verse kroketten Feestelijk Paasdessert |
Gerookte rode zalm met mini ovenkoek |