Menu van 10 oktober tot 16 oktober 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag10Oktober |
Witloofsoep met peterselie Kalkoenpavet met archiducsaus Fijne boontjes met ajuin Kookaardappelen – Puree |
Gebakken witte pens
|
Dinsdag11Oktober |
Soep van franse peultjes Gebakken worst met mirabellen Verse rode kool met appeltjes Gesauteerde aardappelen met fresco |
Keizersalade
|
Woensdag12Oktober |
Ajuinsoep met gemalen kaas Gebakken kip met honing en appeltjes Veldsla, tomaat en witloof in honingdressing Frietjes |
Haringfilet met ajuin
|
Donderdag13Oktober |
Preisoep
Oosters kalfsblanket met abrikoos, sojascheuten en harissakruiden Gecarameliseerde wortelblokjes Aiolipuree |
Champignonworst
|
Vrijdag14Oktober |
Tomatensoep Gebakken filet meunière met mascarpone hollandaise Preireepjes in lichte room Karnemelkstovers met gebruinde boter |
hoogbouw : verloren brood laagbouw : mosterdspek
|
Zaterdag15Oktober |
Groense seldersoep Ardeens gebraad met mosterdsaus Stamppot van savooi met spekjes Kookaardappelen – Puree |
Filet de saxe
|
Zondag16Oktober |
Aspergeroomsoep Konijn op Vlaamse wijze met pruimen en rodenbach Lauwe peer Kroketten |
Tallegio kaas met suikerbrood
|