Menu van 3 april tot 9 april 2017
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag3April |
Bloemkoolsoep Vogelnestje met Provençaalse tomatensaus Erwtjes op Vlaamse wijze Kookaardappelen – Puree |
Hoofdvlees met mosterd
|
Dinsdag4April |
Preisoep Kalfsblanket op grootmoeders wijze Wok groentjes en groene asperges Kookaardappelen – Puree |
Fish stick met verse tartare
|
Woensdag5April |
Tomatensoep Gepaneerde escalope van kalkoen met zoetzure saus Lauwe perziken Pasta – Puree |
Kippensalade met curry en ananas |
Donderdag6April
|
Peterseliesoep
Gelardeerd gebraad met saus ‘stroganoff’ Prinsesse boontjes met ui Gebakken aardappelen met peterselieboter |
Grillworst
|
Vrijdag7April |
Wortel-knolseldersoep Oostends vispannetje met gekonfijte kerstomaat en tuinkruiden Krokant gebakken prei Frietjes |
Weense worstjes |
Zaterdag8April |
Selderijsoep Kalfsossobuco met mergpijp in Provençaalse saus met sinaasappel en parmezaan schilfers Zuiderse groenten in olijfolie (courgette, wortelen, tomaten) Kookaardappelen – Puree |
Passendaele prélude kaas |
Zondag9April
|
Agnes Sorel roomsoep Gemarineerde kalkoen met sausje van ananas en kokosmelk Gesauteerd witloof Dennenappeltjes |
Franse kazen met broodje |