Menu van 13 maart tot 19 maart 2017
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag13Maart |
Dubarrysoep Gebakken vleesbrood met verse dragon Groene kool met spekjes Kookaardappelen – Puree |
Gerookte kalkoenfilet
|
Dinsdag14Maart |
Parmentiersoep met kruidenkaas Rosbief met champignonroomsaus Prei in de room Gebakken aardappeltjes met peterselie |
Ham en prei salade
|
Woensdag15Maart |
Tomatensoep Kippengyros met gekonfijte kerstomaat en olijven Gebakken bloemkool Kookaardappelen – Puree |
laagbouw: croque monsieur
hoogbouw: leverpaté
|
Donderdag16Maart
|
Wortelsoep
Jagersgebraad met tijm en balsamico crème Spruitjes gebakken in hoeveboter Franse tartiflette |
laagbouw: leverpaté hoogbouw: croque monsieur
|
Vrijdag17Maart |
knolseldersoep met koriander Gebakken vis met tomatensalsa en ansjovis Krokante wintergroenten in looksaus Frietjes |
Pilchards in tomatensaus |
Zaterdag18Maart |
Kippencrèmesoep Kalkoenpavé met ricotta en mirabellen Schorseneren met citroen en peterselie Kookaardappelen – Puree |
Champignonworst |
Zondag19Maart
|
Broccolisoep Varkenswangetjes op grootmoeders wijze met trappist en honing Appel-rabarbermoes Aardappelnootjes |
Kaas ‘fruitté’ met sandwiches
|