Menu van 20 maart tot 26 maart 2017
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag20Maart |
Pompoensoep Cordon bleu met verse dragon Rode kool met appeltjes Aardappel in de oven met kruidenboter |
Italiaanse cobourg ham
|
Dinsdag21Maart |
Pastinaaksoep Chili con carne Puree schotel |
Haringfilet met ajuinringen
|
Woensdag22Maart |
Tomatensoep Gegratineerde hamrolletjes met witloof Gegratineerde puree
|
Hoofdvlees met mosterd
|
Donderdag23Maart
|
Witte koolsoep met spek
Lamstajine met broodkruim, look en rozemarijn Worteltjes met tijm Dauphinois-aardappelen |
Frisse salade met gouda
|
Vrijdag24Maart |
Groene seldersoep Gebakken vis met getomateerde mousseline Italiaanse salade met vinaigrette Frietjes |
Gegratineerde spaghetti bolognaise |
Zaterdag25Maart |
Champignonsoep Gebakken worst met gekarameliseerde zilveruitjes Winter hutsepot met varkensschenkel |
Kippenwit met tuinkruiden |
Zondag26Maart
|
Courgettesoep Varkenshaasje met romige boschampignons en cognac Feestelijke groentekrans Kroketten |
Camembert rustique met hotdogbroodje |