Menu van 27 maart tot 2 april 2017
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag27Maart |
Kervelsoep Vol-au-vent met kerrie, kokosmelk en appeltjes Lauwe ananas Rijst |
Mosterdspek
|
Dinsdag28Maart |
Soep van franse peultjes Duivelsgebraad met porto en druifjes Stamppot van groene kool Kookaardappelen – Puree |
Pizza van het huis
|
Woensdag29Maart |
Tomatensoep Boomstammetjes met rozemarijnsaus Bloemkoolroosjes op z’n Vlaams Gebakken krieltjes
|
Verse Noordzeesalade
|
Donderdag30Maart
|
Spinaziesoep
Ardeens stoofpotje met trappist en rode bessen Cruditeitenslaatje met bieslookvinaigrette Frietjes |
Omelet natuur
|
Vrijdag31Maart |
Chickensoep Gebakken vis onder korstje van rode pesto en broodkruim Gegratineerde broccoli Kookaardappel – Puree |
Salade van asperges en ham |
Zaterdag1April |
Wortelsoep Gegratineerde schotel met prei en gehakt onder aardappeldeksel |
Provencaals vleesbrood |
Zondag2April
|
Komkommercrème Haantje in rode wijn met zilveruitjes en spek Lente groentjes Gefrituurde aardappelblokjes met rozemarijn |
Franse kazen met broodje |