Menu van 6 maart tot 12 maart 2017
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag6Maart |
Aspergesoep Kip op Normandische wijze met kerrie en appeltjes Erwtjes op z’n frans Aardappelen in de oven met kruiden van de chef |
Droge worstjes / boerenringworst
|
Dinsdag7Maart |
Kervelroomsoep Ardeens gebraad met pickelsaus Rode kool met appeltjes Kookaardappelen – Puree |
Gebakken bloedworst met ajuin
|
Woensdag8Maart |
Tomatensoep Gebakken worst met gekarameliseerde ajuin Hutsepot van wintergroenten met geregeld |
Krabsalade met mandarijn
|
Donderdag9Maart
|
Venkel-wortelsoep
Varkenstoofpotje op z’n Roeselaars Appelcompote Kookaardappelen – Puree |
Rozemarijnham met mimosagroenten
|
Vrijdag10Maart |
Parijse uiensoep met gemalen kaas Noordzee vispannetje met mousseline van mierikswortel op een bedje van spinazie Frietjes |
Kippenwit met tuinkruiden |
Zaterdag11Maart |
St. Germainsoep Kalkoenrollade met sinaasappelsaus en grand marnier Worteltjes met groene tuinkruiden Kookaardappelen – Puree |
Lunchworst |
Zondag12Maart
|
Paprikasoep Rundstong met madeira wijn en boschampignons Geglaceerde boontjes met frescokruiden Kroketjes |
Hollandse beemsterkaas met suikerbrood
|