Menu van 27 februari tot 5 maart 2017
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag27Februari |
Cressoncrème Kalfsblanket met witte asperges en verse gember Gegratineerde bloemkoolroosjes Kookaardappelen – Puree |
Mosterdspek
|
Dinsdag28Februari
|
Witloofsoep Mosterdgebraad met jagerssaus Knolselder in de room met peterselie Kookaardappelen – Puree |
Zalmsalade
|
Woensdag1Maart |
Tomatensoep Blinde vink met crème de Dijon Appelcompote Gebakken aardappelen met fresco kruiden |
Gegratineerde macaroni met hesp en kaas |
Donderdag2Maart
|
Pastinaak-knolseldersoep
Kalkoenstoofpotje met kerstomaat en witte porto Provençaalse groenten geparfumeerd met look Frietjes |
Omelet met tuinkruiden
|
Vrijdag3Maart |
Wortelsoep Gesauteerde vis met maltaisesaus Spinazie in de room Kookaardappelen – Puree |
Americain prépare |
Zaterdag4Maart |
Preisoep Gebakken escalope van kip met franse kruidenkaas Wortelblokjes met tijm Kookaardappelen – Puree |
Hespenworst |
Zondag5Maart
|
Florentijnse crèmesoep Zacht gesmoorde ham met verse dragon Gebakken witloof Noisette aardappeltjes |
Brie met tafelbroodjes
|