Menu van 30 januari tot 5 februari 2017
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag30Januari |
Pompoensoep Kaashamburger met mirabellen Mini spruitjes met hoeveboter Gebakken aardappelen |
Eiersalade met spekjes
|
Dinsdag31Januari
|
Preisoep Ardeens gebraad met kruidenkaas Rode kool met appeltjes In bouillon gekookte aardappelen |
Filet d’ anvers
|
Woensdag1Februari |
Tomatensoep Kalkoen stoofpotje met fruitige saus van sjalot en rozemarijn Lauwe perzik Kookaardapppelen – Puree |
Weense worstjes met mosterd |
Donderdag2Februari
|
Broccolisoep
Gegratineerde hamrolletjes met witloof in kaassaus Kookaardappelen – Puree |
Rode lookworst
|
Vrijdag3Februari |
Wortelsoep Gebakken vis met romige saus van sjalot en citroen Schorseneren met peterselie Pasta |
Versierde tonijnsalade |
Zaterdag4Februari |
Courgettesoep Escalope van kip uit de oven met korstje van panko Fijne boontjes met ajuin Kookaardappelen – Puree |
Boerenpaté |
Zondag5Februari
|
Peterseliesoep Varkenshaasje met fijne portosaus Gestoofd witloof Kroketten |
Kaas abondance met suikerbrood
|