Menu van 3 oktober tot 9 oktober 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag3Oktober |
Komkommersoep Gehaktballen in pittige madeira met champignons Erwtjes met ajuin Pasta |
Hoofdvlees met mosterd
of cobourg ham |
Dinsdag4Oktober |
Spinaziesoep Herdersgebraad met franse kruidenkaas Gebakken bloemkoolroosjes Puree met zure room en bieslook |
Tonijnsalade met perzik
|
Woensdag5Oktober |
Multigatawnysoep Hongaarse goulash met gefruite ui, rode wijn en rozemarijn Appelcompote Spekjespuree |
Gegratineerde spaghetti bolognaise
|
Donderdag6Oktober |
Tomatensoep
Gebakken kip met groene kruiden velouté Duo van courgette en tomaat in lookjus Gesauteerde aardappelen |
Hamrolletjes gevuld met witte asperges
|
Vrijdag7Oktober |
Wortelsoep Gebakken zalm met romige waterkers Waldorfslaatje in vinaigrette Frietjes |
Verloren brood met bruine suiker
|
Zaterdag8Oktober |
Parmentiersoep Gebraiseerde kalkoen met kerstomaat en basilicumcrème Bladspinazie in lichte mornay Kookaardappelen – Puree |
Parijzerworst
|
Zondag9Oktober |
Knolseldersoep Kalfsgebraad met romige druivensaus ezn witte port Gestoofd witloof Kroketten |
Chamois d’or kaas met zachte tafelbroodjes
|