Menu van 23 januari tot 29 januari 2017
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag23Januari |
Knolseldersoep Gehaktballetjes in tomatensaus met madeirawijn Fijne erwtjes op z’n frans Kookaardappelen – Puree |
Fishstick met remoulade
|
Dinsdag24Januari
|
Wortelsoep Jagersgebraad met roze pepersaus Stamppot van groene kool met spek Gebakken aardappeltjes |
laagbouw : hespenworst hoogbouw : verloren brood met bruine suiker
|
Woensdag25Januari |
Tomatenroomsoep met balletjes Hamrolletjes met witloof gegratineerd Puree uit de oven |
laagbouw : verloren brood met bruine suiker hoogbouw : hespenworst
|
Donderdag26Januari
|
Erwtensoep
Kalkoenpavet met verse dragonsaus Krokant gebakken prei Gesauteerde luciferaardappelen |
Americain preparé
|
Vrijdag27Januari |
Witloofsoep Gestoomde vis met venkelhollandaise en pernod Spinazie in de room Gefrituurde krieltjes |
Zuiderse kip met rode pesto |
Zaterdag28Januari |
Seldersoep Coq-au-vin met rode wijn, zilveruitjes en spek Wortelblokjes met peterselie Kookaardappelen – Puree |
Kaas port salut |
Zondag29Januari
|
Aspergesoep Varkenswangetjes met trappist en luikse siroop Lauwe peer Kroketten |
Gerookte Italiaanse ham met tafelbroodjes
|