Menu van 16 januari tot 22 januari 2017
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag16Januari |
Seldersoep Gekookt soepvlees met klassieke mosterdsaus Fijne erwtjes op z’n frans Gekookte aardappelen – Puree |
Parijzerworst
|
Dinsdag17Januari
|
Parmentiersoep Gebakken worst met gebruinde ajuin Hutsepot van wintergroenten met varkensschenkel |
Hoofdvlees met mosterd
|
Woensdag18Januari |
Erwtensoep Stoofpotje van kip met curry en kokos Lauwe ananas Rijst |
Versierde krabsalade
|
Donderdag19Januari
|
Witloofsoep
Ardeens gebraad met witte port en druifjes Witte boontjes in tomatensaus Kookaardappelen – Puree |
Gebakken bloedworst
|
Vrijdag20Januari |
Kippensoep Noordzee vispannetje met ansjovissaus Krokante wintergroenten Frietjes |
Hamrolletjes met mimosagroenten |
Zaterdag21Januari |
Preisoep Stoofkarbonaden op Ardense wijze met champignons en jeneverbessen Wortelblokjes met ajuin Kookaardappelen – Puree |
Hazenpaté |
Zondag22Januari
|
Peterseliesoep Gemarineerde kalkoenfilet met archiducroomsaus Gebakken witloof Kroketten |
Maredsous kaas met suikerbrood |