Menu van 9 januari tot 15 januari 2017
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag9Januari |
Kervelsoep Rosbief met getomateerde béarnaise Schorseneren met persil Aardappeltjes in de oven met Provençaalse kruiden |
Omelet natuur
|
Dinsdag10Januari
|
Champignonroomsoep Kalfsblanket met harissa en sojascheuten Minispruitjes met geglaceerde ajuin Kookaardappelen – Puree |
Versierde kipsalade
|
Woensdag11Januari |
Wortel-knolseldersoep Cordon bleu met sausje van blond biertje Rode kool met appeltjes Bouillonaardappeltjes – Puree |
Beemsterkaas
|
Donderdag12Januari
|
Priesoep
Gemarineerde kip met franse kruidenkaas en kerstomaat Provençaalse groeten Gefrituurde duchesse aardappeltjes |
Spaghetti quattro formaggi
|
Vrijdag13Januari |
Kruidige tomatensoep
Eieren met spinazie en papsaus met ajuin Soubise puree |
Bacon |
Zaterdag14Januari |
Waterkerssoep Vleesbrood met sausje van noorderkrieken Wortelblokjes met ajuin In hoeveboter gebakken aardappeltjes |
Mosterdspek |
Zondag15Januari
|
Pompoensoep met zongedroogde tomaat Hertenstoofpotje met saus proivade en boschampignons Peertje in de rode wijn Kroketten |
Italiaanse ham met ovenkoek |