Menu van 26 december tot 1 januari 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag26December2e KERSTDAG |
Waterkerssoep Rosbief met romige béarnaise Gratin van bloemkool en broccoli Gebakken stro-aardappelen |
Maredsous kaas
|
Dinsdag27December
|
Courgettesoep Gehaktballetjes in Provençaalse tomatensaus Fijne boontjes met ajuin Kookaardappelen – Puree |
Omelet met champignons
|
Woensdag28December |
Groene seldersoep Stoofpotje van kalkoen met asperges en groene kruiden Wortelen met tijm Aardappel met peterselieboter |
Versierde krabsalade
|
Donderdag29December
|
Bloemkoolsoep
Nootham pet mosterdsaus Gebakken spruitjes met spekjes Kookaardappelen – Puree |
Parijzerworst
|
Vrijdag30December |
Tomatensoep Zalmfilet met korstje van krab en mierikswortel Bladspinazie in de room Karnemelksepuree met gebruinde boter |
Filet de saxe |
Zaterdag31DecemberOUDEJAARSAVOND |
Italiaanse soep Belegde broodjes met gehakt en belegen kaas |
Sprankelende cocktail met knabbelkoekjes
Soepje van butternutpompoen en zoete aardappel Witte wijn Heerlijk vispannetje met scampi, tongrolletje en duo van verse en gerookte zalm in kreeftensaus, vergezeld van een zalfje van erwten en fijne knolselderpuree Taartje van oud naar nieuw |
Zondag1JanuariNIEUWJAAR |
Zuid-Afrikaanse gele paprikasoep Rode wijn Parelhoen met grand marnier saus en mandarijn Warm appeltje met veenbessen Geurige wintergroenten met pastinaak Verse kroketten
IJsgebakje in chocolademantel bij de koffie : nieuwjaarsdruppel met lukken |
Feestelijk gevuld speenvarken met broodjes
|