Menu van 19 december tot 25 december 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag19December |
Kippensoep Boomstammetje met zilveruitjes en spek Schorseneren in witte saus Gebakken aardappelen |
Americain charcuterie
|
Dinsdag20December
|
Kervelsoep Varkensgyros ‘catalan’ met tomaat en olijven Fijne erwtjes met tijm Aardappelen met peterselieboter |
Salade van weense worstjes met tomaat, asperges en ei
|
Woensdag21December |
Paprikasoep Duivelsgebraad met franse kruidenkaas en cognac Spruitjes met spek Kookaardappelen – Puree |
Nazareth kaas
|
Donderdag22December
|
Knolseldersoep
Vol-au-vent met bladerdeegje en kerrie Lauwe ananas Frietjes |
Haringfilet met ajuinringen
|
Vrijdag23December |
Venkel-tomatensoep Gebakken vis met getomateerde mousseline Gesauteerde prei met lichte room Pasta |
Gerookte italiaanse ham |
Zaterdag24DecemberKERSTAVOND |
Crème florentine Belegde broodjes met gehakt en belegen kaas |
Sprankelende cocktail met knabbelkoekjes
Hollandse aspergecrème met bladpeterselie Witte wijn Torentje van gerookte heilbot, makreel en zalm versierd met frisse groenten, in een fijn sausje met dille en zoete puntpaprika, vergezeld van zachte broodjes IJskristal met merengue stukjes |
Zondag25DecemberKERSTDAG |
Heerlijke vissoep met krabpluksels Rode wijn Feestelijk kalkoengebraad met morieltjes en armagnac in roze pepersaus Peertje in de rode wijn Gratin van pastinaak en aardpeer Pompin-aardappelen
Passie met karamel |
Wildpastei met rode uienconfit en suikerbrood
|